Bestellen, levering en retour

Bestellen
Na jouw bestelling ontvang je een automatische bevestiging. Hierna ontvang je zo spoedig mogelijk een persoonlijke mail met de verwachte levertijd en verdere informatie. Wil je weten hoe lang de levertijd is, neem dan voordat je de bestelling plaatst, contact met mij op. Bij het plaatsen van jouw bestelling dien je zelf zorg te dragen voor het vermelden van het juiste afleveradres. Mocht het artikel onverhoopt niet meer voorradig zijn en/of de levertijd dusdanig afwijkt van de aangegeven levertijd, dan stel ik je hiervan binnen drie werkdagen op de hoogte per e-mail. Mocht het artikel onverhoopt niet meer leverbaar/uitverkocht zijn, dan zal de koopovereenkomst ontbonden worden door Made by Twinkle. Eventuele betalingen worden in dit geval uiteraard geretourneerd.

Prijzen
De genoemde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro`s, inclusief 21% BTW en verpakkingen en exclusief verzendkosten, tenzij anders aangegeven.

Levertijd
Alle producten worden met de hand en op maat voor je gemaakt. De levertijd van de producten is 4 à 5 weken, na ontvangst van de betaling. Wil je weten wat de exacte levertijd is op het moment dat je wilt bestellen? Neem dan contact met mij op voordat je de bestelling plaatst.

Betaling
Betaling geschiedt via iDeal, Overschrijving of Bancontact.

Verzending
Alle bestellingen worden verzonden met PostNL volgens standaard verzending, voorzien van Track & Trace. Made by Twinkle draagt zorg voor een degelijke verpakking voor transport. Daar waar mogelijk hergebruik ik verzenddozen. Wel zo duurzaam en verantwoord. Verzendingen zijn ten alle tijden voor risico van de koper. Made by Twinkle is niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden door PostNL, evenals het beschadigen of kwijtraken van jouw zending.

Verzendkosten
De verzendkosten verschillen per artikel en land. Tijdens het bestelproces worden de verzendkosten berekend en toegevoegd aan het totaalbedrag.

Afhalen
Je kunt er voor kiezen om jouw bestelling af te halen bij Made by Twinkle. Zodra de bestelling voor je klaar ligt ontvang je een e-mail. Samen spreken wij dan het afhaalmoment af. In de e-mail staan mijn adresgegevens vermeld.

Retourbeleid
Mijn producten mogen binnen 14 dagen geretourneerd worden, mits ongebruikt. Dit geldt niet voor producten die op maat geproduceerd worden.
Een retour dient altijd eerst per e-mail aangemeld te worden (info@madebytwinkle.nl).

Mocht je de Track & Trace code van de retourzending hebben, zou ik het fijn vinden dat je die ook aan mij laat weten, dan kan ik in de gaten houden dat je pakketje veilig bij ons aankomt. Na aankomst van de retourzending zal ik binnen een week het aankoopbedrag terugstorten via dezelfde wijze waar je mee betaald hebt. LET OP: Ik doe niet aan ruilen, alleen aan retourzendingen.

Retouradres
Made by Twinkle
Venakker 4
5768 HZ Meijel