Hey! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn webshop.  Neem gerust een kijkje!

Mijn naam is Helga Neessen en ik woon in Meijel, een pittoresk dorpje in de Limburgse Peel. Al enkele jaren ben ik creatief met naald en draad. Een tijd lang heb ik het op een laag pitje gezet om vervolgens in 2019 letterlijk en figuurlijk de draad weer op te pakken. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Sinds kort is daar het maken van sieraden bij gekomen. Hiermee bied ik jullie een uitgebreidde collectie producten.

Een van mijn eerste en nog steeds erg geliefde creaties was een muziekster. Hier zat het muziekje “Twinkle Twinkle Little Star” in. Ik zag hoe lief het kindje hiermee in slaap viel en dit vond ik direct een passende naam voor mijn bedrijf. Made by Twinkle was daarmee geboren.

Met veel geduld en liefde maak ik mijn producten,  test nieuwe dingen uit en sta ik letterlijk soms in mijn handen te klappen van enthousiasme als ik een goed gelukt product terug zie op de foto. Ik hoop dan ook dat jullie net zo enthousiast worden van mijn, met liefde, handgemaakte producten.

Het lijkt me super om je een keer te ontmoeten! Hier op het wereldwijde web of offline! Heb je vragen aan me? Laat het me per e-mail weten, ik denk graag met je mee.